ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Fabio Blanco hauria rebutjat l’oferta del València

Per Gerard Gálvez · 14 Abril, 2021

Un dels noms que més està sonant en els últims dies per a abandonar el València és de Fabio Blanco, un dels jugadors més destacats del Juvenil A. Segons ha informat Tribuna Deportiva hui, l’oferta que se li va presentar al jugador del filial des del club va ser de 2 anys en el juvenil i 3 anys si debutava amb el primer equip. El jugador va rebutjar la proposta.

El grans, darrere de Fabio Blanco

Diversos clubs han sigut els que s’han interessat per la situació de Fabio Blanco en els últims dies. Segons va informar Salva Gomis, el Barcelona, amb Mateu Alemany al càrrec, seria el club amb més possibilitats d’emportar-se al jugador. No obstant això, clubs de fora d’Espanya, com el Manchester City també tenen les mirades posades en el juvenil del València

Meriton’s Youth Policy

Una de les gestions de les quals més presumeix el València és de la seua gestió amb els jugadors joves i les perles que ixen de Paterna. La realitat és que hi ha diversos futbolistes que es troben en el primer equip, però hi ha una gran quantitat de futbolistes que s’estan escapant d’una de les millors escoles de futbol d’Espanya.

Ja es va anar Rafa Mir, a qui el València té posat l’ull com a possible reforç per a aquest estiu o Álex Centelles, mentre que Fabio Blanco o Kangin Lee poden ser els següents a abandonar la disciplina valencianista.