ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mateu Alemany rebutja l’oferta de l’Aston Villa

Per Alex Alfaro · 27 Febrer, 2023

Mateu Alemany ha rebutjat una oferta del prestigiós Aston Vila per a convertir-se en el seu nou Director de Futbol. La comunicació de Mateu Alemany es va dur a terme en els últims dies, tal com ha informat el diari Marca.

El club anglés està confeccionant un ambiciós projecte de futur i volia comptar amb el directiu blaugrana per a liderar aquest projecte amb Unai *Emery com a cap visible en la banqueta. L’entrenador sap perfectament la forma de treball d’Alemany i va ser el que va apretar pel seu nom amb la directiva anglesa.

L’oferta, segons informa este mateix mitjà de comunicació, era molt superior al que percep actualment en el Barcelona. El club anglés doblegava la seua fitxa, però tampoc era una qüestió de diners. Alemany vol continuar amb el seu projecte al Barcelona al qual es va unir quan Joan Laporta va ser elegit president fa aproximadament dos anys.

Alemany té ara mateix contracte fins el mes vinent de juny de 2024 i la seua idea és no deixar el Barça fins a eixe moment. Alemany està immers ara en la confecció de la plantilla de la pròxima campanya. Una labor molt complicada perquè segons LaLiga el club ha de reduir en 200 milions la seua massa salarial per a poder fitxar.