ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino és candidat a tornar a una banqueta espanyola

Per Alex Alfaro · 09 Octubre, 2023

Marcelino va abandonar França fa tres setmanes després de veure’s obligat a dimitir per les pressions dels ultres de l’OM. Ara, es troba esperant una nova oportunitat amb calma i tranquil·litat sense voler precipitar-se en l’elecció. Sens dubte és un entrenador consolidat i no li faltaran ofertes i el seu nom ja ha sigut vinculat a diversos equips.

El Sevilla FC, que ha prescindit aquest diumenge a la nit de José Luis Mendilibar, té la intenció de signar al seu substitut al més prompte possible, quasi segur a principis d’aquesta setmana, ja que la idea és que el nou ocupant de la banqueta tinga temps durant l’aturada per a conéixer a la plantilla i transmetre-li les seues idees. Segons ha informat la Cadena COPE, Marcelino es troba entre els candidats de la Direcció Esportiva al costat de Javi Gracia i Marcelo Gallardo.

No obstant això, Marcelino no vol equivocar-se i Sevilla ara mateix és un projecte complicat i pot arribar a resultar un poc precipitat. A més, l’exentrenador del València sol preferir unir-se a projectes a principi de temporada.