ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Expedientat un aficionat per llançar objectes a Mestalla

Per Blanquinegres · 21 Abril, 2024

El València ha obert un expedient aquest mateix matí a l’aficionat que en el partit d’ahir, que enfrontava al València i al Betis a Mestalla, va llançar des de la graderia un got de cartó. La imatge es va poder veure en televisió ja que va ser l’àrbitre Busquets Ferrer qui va agafar l’objecte per a traure’l del terreny de joc.

L’àrbitre li va comunicar aquesta situació al delegat de camp i es va informar a través de la megafonia explicant que estava prohibit el llançament d’objectes des de la graderia.

Així es va reflectir en l’acta

“En el minut 60 i quan el joc estava detingut, s’ha produït el llançament d’un got de cartó al terreny de joc, sense que arribe a impactar en cap jugador. Aquest llançament es va realitzar des del fons de la dreta segons eixim de vestuaris. Per este motiu, es comunica al Delegat de Camp que s’avise per megafonia, complint així el protocol de llançaments d’objectes, reprenent-se el joc posteriorment”.

El València obri expedient

El València ha obert un expedient a l’aficionat que va llançar l’objecte ja que va poder ser identificat a través de les càmeres de seguretat. No obstant això, fonts del club reconeixen que el més normal en eixes situacions és rebre una sanció.