Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Èxit de la I Gala de l’esport Valencià organitzada pel Grup Blanquinegres

Per Blanquinegres · 26 Maig, 2016

Ahir per la vesprada es va celebrar al Centre Comercial Nuevo Centro la I Gala de l’esport valencià organitzada pel Grup Blanquinegres i patrocinada per Arròs Dacsa, Caixa Popular, MyWigo, Pintures Isaval i Nuevo Centro. Una gala que tenia com a objectiu principal premiar l’esforç dels jugadors dels dos equips més importants de la Ciutat de València.

Presentada pel reconegut periodista valencià Alberto Santamaria la Gala va ser una gala molt fresca i dinàmica.

Els premiats van ser:

Premi a la Veu del Valencianisme per a Josep Rovira:  Un referent periodístic de la nostra terra. Actual responsable de la ràdio oficial del ValènciaCF.

IZQ_1717

 

Premi PINTURES ISAVAL a L’ESFORÇ per a Van Rossom: Ha passat tal volta la pitjor temporada de la seua vida. Una lesió en el genoll l’ha deixat quasi sense jugar. Però tot i això ell mai ha baixat els braços. Mai ha deixat de lluitar. I per esta raó, ell s’ha guanyat el PREMI ISAVAL A L’ESFORÇ. El premi va ser replegat en el seu lloc per Jesus Villarreal, director de comunicació i marketing del València Basket.

IZQ_1735

 

Premi SENTIMENT ARRÒS DACSA per a  Bernardo Espanyeta: És el València en si mateixa. És l’essència del valencianisme. Més de 50 anys sent el màxim responsable del material del primer equip del València. És l’utiller més veterà del futbol espanyol i europeu. 

IZQ_1745

Premi CAIXA POPULAR al Millor Jugador del València Basket 2015/2016: Bojan Dubljevic.  26 partits, una mitjana de tretze punts i 15 de valoració. Ha sigut triat Millor jugador Caixa Popular de la temporada per als lectors de Territori Taronja. El premi va ser replegat en el seu lloc per Chechu Mulero, Director Esportiu del València Basket.

IZQ_1764

Premi MYWIGO al Millor Jugador del ValènciaCF 2015/2016: Jaume Domenech . Porter de present i de molt de futur. Un dels jugadors més volguts per la graderia i pels lectors de blanquinegres. El premi va ser replegat en el seu lloc per Miguel Garcia, vicepresident de l’agrupació de penyes valencianistes. A més, el premi se li entregarà en persona al porter valencià el proper dissabte en la Family Weekend.

IZQ_1776

 

Després dels premiats, el cantant valencià Iván Valera ens va voler acompanyar i va cantar en directe la seua cançó dedicada al València CF, “Sempre amb tu”.

IZQ_1784