Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  CRÒNIQUES

Exhibició coral de València Bàsquet a Bilbao

Per Jorge Olmos · 09 Gener, 2021

El partit va començar amb un ritme alt i amb alt percentatge d’encerts per als dos equips, especialment de València Bàsquet que en 7 minuts de partit va anotar 21 punts per a aconseguir un avantatge de +9 (21-12) que va obligar a parar el partit a Álex Mumbrú.

Després del temps mort els bascs van augmentar el seu nivell i van retallar distàncies al marcador. Però el segon quart va arrancar com havia arrancat el partit i els de Ponsarnau tornaren a ampliar distàncies amb dos bases en pista.

La superioritat a la primera part fou notòria, tant és així, que el conjunt taronja va aplegar al descans amb un avantatge considerable 32-47 amb dos grans quarts col·lectius.

Després del pas pels vestidors, el duel va seguir el mateix camí, amb un gran València ampliant distàncies. Derrick Willims va ser el dominador del tercer quart i es va fer notar amb una esmaixada imponent.

La segona part va ser plàcida per a València que va saber controlar el temps del partit i conservar l’avantatge. A l’últim quart, Bilbao va abaixar els braços fins a situar-se 35 punts per baix. Una autèntica pallissa.

Finalment, victòria contundent del conjunt taronja en una gran actuació coral i ja mira al duel a Milà a l’Eurolliga la pròxima setmana.