ACTUALITAT  FITXATGES  

Ilaix Moriba, molt prop de fitxar pel Getafe

Per Joan Marc García · 27 Desembre, 2023

L’actual futbolista del RB Leipzig estaria prop de tornar a LaLiga, després de jugar una temporada i mitja al club de Mestalla, ara estaria prop d’incorporar-se al Getafe. Segons el periodista Matteo Moretto, especialista en el mercat de fixatges, les negociacions entre el club madrileny i l’exfutbolista del València estarien molt avançades.

Ilaix Moriba va completar aquesta passada temporada la seua segona i definitiva etapa com a jugador del València. A diferència del seu primer any a la capital del Túria on va tindre destells de la seua qualitat, el cert és que aquesta etapa final ha sigut  bastant decebedora en tots els sentits. El jove futbolista guineà va aplegar el passat mercat d’estiu en qualitat de cedit, repetint en aquest cas la mateixa operació que es va donar a la temporada 2021-22.

Així mateix, cal destacar que no va arribar a tindre protagonisme ni amb Gattuso, tècnic que millor s’acoplava a les exigències futbolístiques de l’exjugador del Barça. Poc després, amb Baraja, la situació va empitjorar. Durant aquest temps, Ilaix no ho va passar bé. I es que Baraja va optar per excloure’l de les convocatòries i alineacions malgrat la pobra posició de l’equip en aquell moment.

A més d’açò, Moriba tenia una faceta nocturna durant la seua vida València. Tot i la situació de l’equip, el “8” va continuar acudint al llarg de la temporada a festes de tot tipus, fins i tot havent d’enfrontar problemes en una discoteca de València de la qual va haver d’anar-se’n després d’un incident.

Ilaix es retrobaria amb Bordalàs

El futbolista de Guinea ja va coincidir amb l’actual tècnic del Getafe, José Bordalás, en la segona meitat de la temporada 21/22 al València, amb qui va arribar fins a la final de la Copa del Rei i on fins i tot, va donar una assistència.

Ara, després d’una etapa molt dura a Alemanya, on ha estat apartat i on va quedar relegat a veure els partits del seu equip a la llotja, pareix que Ilaix tindrà una nova oportunitat a Espanya.