+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Europa possible aliat del VCF per a la salvació

Per Blanquinegres · 04 Abril, 2016

7 són les jornades que resten de Lliga, 21 punts en joc on els blanquinegres haurien de traure 6 al menys per no passar problemes majúsculs. El calendari que resta no ho posa gens fàcil per tal de pensar en eixos punts que s’antullen necessaris com l’aire. Sevilla, FC Barcelona, Eibar, Getafe, Vila-Real,  R. Madrid i Reial Societat. 4 partits a Mestalla i 3 lluny d’ell amb rivals que es troben en plena batalla per abastar objectius com són títols o bitllets cap a les pròximes edicions de competicions europees.

Precisament, estes competicions són a les que els valencianistes podrien aferrar-se per tal de pensar en sumar punts i no serà perquè el VCF estiga clavat en les mateixes o perquè encara tinga opcions de traure un passatge amb el seu nom, no. Europa podria convertir-se en un aliat, un amic per als blanquinegres a l’hora d’afrontar els 7 duels que resten. 4 d’estos 7 rivals encara es troben vius tant a la Lliga de Campions com a la Lliga Europa i estes podrien mantindre entretinguts a equips com Sevilla o Reial Madrid.

Els d’Unai Emery, precisament pròxim rival a visitar Mestalla, esta setmana arribaran en plana batalla per abastar les semifinals de l’Europa League davant l’Athletic Club de Bilbao, un factor que sumat a la força de Mestalla podria ser clau per tal de traure 3 punts que suposarien una forta entrada d’aire per als de Pako Ayestarán. Els altres rivals, Barça, Madrid i Vila-real, ja dependrà de la fortuna que tinguen en els seus emparellaments i si quan s’enfronten als valencianistes encara es juguen alguna cosa dins les competicions UEFA.