Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Estos són els plans del València per a la pròxima temporada

Per Miguel Castells · 28 Abril, 2021

El València ja ha començat a preparar la temporada següent. Després de la 2020/21, on el club ha baixat les seues prestacions a tots els aspectes, Meriton Holdings no vol repetir una campanya semblant. Des del club informen que el més dur ja ha passat, i este estiu hi haurà un equilibri entre eixides i entrades. Estos són els plans del València de la temporada següent segons Deportes Cope Valencia:

Javi Gracia

La primera decisió serà prescindir de Javi Gracia. A Meriton Holdings no li agrada el missatge que transmet l’entrenador navarrés, que a més a més, suma el tercer pitjor registre de la història del club, el pitjor si tan sols tenim en compte les lligues des que la victòria suma 3 punts. El club pot acomiadar-lo a final de temporada a canvi d’una indemnització de mig milió d’euros.

Els seus substituts són Diego Martínez o Pepe Bordalás. El primer està a l’espera que li comuniquen el projecte i per això encara no ha renovat. Sap que el València és un club gran, però a Granada també està molt còmode. D’altra banda, a Bordalás li queda un any de contracte, però la situació classificatòria del Getafe pot accelerar la seua eixida.

Entrades i eixides

No s’espera un estiu tan convuls com l’any passat. Meriton afirma que hi haurà un equilibri entre els entrades i les eixides. Ferro, Gameiro, Cutrone, Mangala i Oliva són els cinc jugadors que acaben contracte esta temporada, i no fa la impressió que vaja a renovar cap d’ells. D’altra banda, el 2022 acaben contracte Wass, Piccini, Kang In, Cheryshev, Jason i Sobrino, i de tots ells tan sols renovarà el danés, que és considerat com el quint capità.

Grans vendes

El València sap que hi ha tres jugadors pels quals pot traure diners: Cillessen, Guedes i Kang In. El porter holandés és el jugador que més car l’ix al club i per això busquen una eixida. D’altra banda, el final de temporada de Guedes el col.loca a una bona situació al mercat, mentres que per Kang In lluita mitja Europa. Per últim, jugadors com Diakhaby o Maxi Gómez tampoc tenen assegurada la presència en la pròxima temporada.

Apostes de futur

Qui sí que té assegurada la seua presència és Uros Racic. La institució confia molt en el migcampista i vol que es quede molts anys. També el València vol fer tot el possible per retenir a Gayà i a Carlos Soler, ja que són peces fonamentals. D’altra banda, a la pedrera el següent en tindre una oferta de renovació serà Koba Koindredi, i a continuació Jesús Vázquez. Per últim, el club ja ha assumit que Fabio Blanco no continuarà al València.