ACTUALITAT  DECLARACIONS  

“Estic decebut amb la direcció esportiva del València”

Per Blanquinegres · 08 Juliol, 2019

Denis Suárez ha arremés contra la direcció esportiva del València en una entrevista concedida a la televisió catalana, TV3. El migcampista, ja jugador del Celta, explica a l’entrevista que el tècnic del conjunt de Mestalla, Marcelino García Toral, sí que havia apostat per ell però que Mateu Alemany no va fer el mateix per motius extraesportius que no comparteixen.

“S’han donat diferents circumstàncies. Estic molt agraït a Marcelino i ho diré sempre, és el millor entrenador que he tingut fins al moment en la meua carrera. Ha insistit molt en què fóra però crec que la insistència que ell mostrava no era la mateixa que tenia el club realment. En aqueix aspecte m’ha decebut una mica la direcció esportiva que té el València perquè no ha cregut en mi, perquè ha dubtat de mi en aspectes extraesportius que no estic disposat a consentir. Es dubta de mi extraesportivament quan jo he sigut un xic superprofesional que dedica tot el seu temps al futbol i a cuidar-se. Això m’ha dolgut, la veritat”, va explicar Denis.