+  ACTUALITAT  SOCIAL  

Este València il·lusiona

Per Blanquinegres · 19 Septembre, 2014

Mestalla torna a cobrar vida augmentat l’assistència mitja a les dos primeres jornades jugades respecte la temporada passada.  

 

Este València CF 14-15 ha enganxat a la gent per acudir a l’estadi més vell d’Espanya en tots els aspectes. Des d’el club s’han fent públiques les dades d’assistència a Mestalla, augmentant en un 33% el nombre de públic respecte la temporada passada amb els mateixos rivals, Màlaga i Espanyol. En xifres, Mestalla ha vist incrementat l’afluència de públic en 8000 persones, 75253 de la 13-14, 83691 d’este inici de temporada.Recordar, que la campanya passada es va obrir amb Màlaga i FC Barcelona.

Este dades no fan altra cosa que referendar, que l’efecte Peter Lim com la bona marxa de l’equip, ha provocat que les grades taronja de Mestalla tornen a tindre un aspecte molt més saludable. Un efecte que ha provocat que des d’el club es continue amb la finestra oberta per tal de fer-se en un abonament. A 19 de setembre el València CF compta amb prop de 40000 abonats, un aspecte que al club de valencianista portava de mal en pitjor des d’el 2010 i que va començar a alçar el vol la temporada passada.

Mestalla no sols es plena cada dos setmanes. El Mestalla FOREVER TOUR ha rebut en el que portem d’any 32000 visites. El coliseu de l’avinguda de Suècia veu com ara és tot un punt turístic de visita obligada del cap i casal, gràcies en part, per eixa neteja de cara que ha patit la façana de Mestalla.