La millor informació del ValènciaCF en valencià

Este serà l’escut del València la pròxima temporada
,

Este serà l’escut del València la pròxima temporada

COMPARTIR

El València ja treballa en les noves equipacions de la pròxima temporada. El club de la Capital del Túria és conscient que serà un any especial, perquè és el centenari de Mestalla. Per esta raó, el club està treballant conjuntament amb Puma per a fer unes camisetes a l’altura d’este any.

La primera equipació

Un aspecte que importa molt als valencianistes de cara a la pròxima temporada és l’equipació. Pel que respecta a la camiseta local, el València utilitzarà un disseny molt similar al del primer any a Mestalla. La idea del club és transportar als aficionats a principis de segle, on es va construir Mestalla. Això sí, la nova camiseta no tindrà els cordons al pit com sí que ho tenia en la temporada 1922/1923.

El València utilitzarà un altre escut

Com a celebració del centenari de Mestalla, el València canviarà l’escut de l’equipació i jugarà tota la temporada amb un similar al de la temporada 1923. D’esta forma, a la camiseta del València eixirà V.F.C en lloc de VCF i també eixirà açò en la part inferior de l’escut: 1923 Camp de Mestalla 2023.

Data per a les noves equipacions 

Ara mateix, tal com ha pogut confirmar blanquinegres, la idea del València és presentar les noves equipacions a principis del mes de juliol. Esta data coincidirà amb la tornada al treball dels futbolistes, la qual està pactada per al cinc de juliol. A més, haurem d’estar pendents per a veure quins jugadors ixen en les fotos de les noves equipacions, per a tindre una pista sobre el futur de la plantilla. 

El contracte del València amb Puma

El València CF i Puma van començar les seues relacions en la temporada 2019-2020. El València acabava de guanyar la Copa del Rei i de classificar-se per a la Champions. Per este motiu, Puma va acordar amb el club valencià ser la seua marca en exclusiva, ja que era un club exitós i amb una gran capacitat de creixement amb el projecte de Marcelino García Toral i Mateu Alemany. 

No obstant això, els anys han passat i des que Puma es va convertir en la marca de roba del València, el club de la Capital del Túria ha sigut incapaç de classificar-se per a cap competició europea. Ara mateix, el contracte entre Puma i el València s’acabarà la pròxima temporada. Per tant, haurem de veure si s’amplia el contracte o si pel contrari Puma deixa de vestir al València.