ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Este serà el paper del príncep de Johor en el València CF

Per Pablo Marquez · 02 Març, 2021

El príncep de Johor ha arribat a un acord amb Peter Lim per a entrar en el València CF com a nou gestor. Esta situació ha provocat un autèntic terratrémol en l’afició del València, la qual té molta incertesa amb l’arribada del príncep de Johor.

EL PRÍNCEP DE JOHOR NO SERÀ EL MÀXIM ACCIONISTA DEL VALÈNCIA CF

Segons ha informat À Punt, el príncep de Johor no serà el màxim accionista del València CF, sinó que serà soci capitalista de Peter Lim dins del club. La decisió del màxim accionista ha sigut que el príncep de Johor tindrà tot el control de la gestió del club de la Capital del Túria. Peter Lim s’ha assabentat que la gestió esportiva no ha sigut bona quan ell ha pres les decisions en el club.

Per este motiu, el príncep de Johor arribarà per a controlar el València i intentar aconseguir un projecte sòlid i ambiciós per al València CF. A més, amb el gran capital que té el príncep de Johor, Peter Lim podrà aconseguir acabar projectes com el Nou Mestalla o rebaixar el deute del club. El príncep de Johor serà l’encarregat de gestionar el dia a dia del club.

HUI ES REUNIRAN ANIL MURTHY I XIMO PUIG

Esta vesprada es produirà la reunió entre Anil Murthy i Ximo Puig per a poder sol·licitar la pròrroga de l’ATE i poder construir el Nou Mestalla. Amb l’aparició del príncep de Johor, Meriton Holdings intentarà convéncer a Ximo Puig que el projecte que estan elaborant és viable i sostenible.

Peter Lim va dir que anava a demanar un crèdit per a poder concloure amb les obres del nou estadi. No obstant això, amb el príncep de Johor com a soci capitalista, la situació econòmica del club podria millorar i presentar un projecte que satisfaça les necessitats i exigències de l’Ajuntament i la Generalitat Valenciana.

TAMBÉ VOS POT INTERESSAR: Així és el príncep de Johor, possible comprador del València CF