La millor informació del ValènciaCF en valencià

Este és un disseny similar a les noves equipacions del València
,

Este és un disseny similar a les noves equipacions del València

COMPARTIR

Com cada inici de temporada, sempre hi ha una gran expectació entre l’afició per a veure les noves equipacions del València CF. L’equip de la Capital del Túria sempre és un dels últims de la lliga en presentar les seues camisetes, ja que ja hi ha equips com el FC Barcelona, el Reial Madrid o l’Atlètic de Madrid, entre altres, que ja les han mostrat. 

Data per a les noves equipacions 

Ara mateix, tal com ha pogut confirmar blanquinegres, la idea del València és presentar les noves equipacions a principis del mes de juliol. Esta data coincidirà amb la tornada al treball dels futbolistes, la qual està pactada per al cinc de juliol. A més, haurem d’estar pendents per a veure quins jugadors ixen en les fotos de les noves equipacions, per a tindre una pista sobre el futur de la plantilla. 

Pistes sobre el disseny de les noves camisetes

No obstant això, com tots els anys hi ha filtracions i els aficionats ja tenen informació per a fer-se una idea sobre com podrien ser les noves equipacions. Ara mateix, l’usuari de Twitter, @FernandinhoVCF, ha creat un disseny de les tres equipacions del València que es podria aproximar molt a com seran finalment. 

La primera equipació

Un aspecte que importa molt als valencianistes de cara a la pròxima temporada és l’equipació. Pel que respecta a la camiseta local, el València utilitzarà un disseny molt similar al del primer any a Mestalla. La idea del club és transportar als aficionats a prinicipis de segle, on es va construir Mestalla. Això sí, la nova camiseta no tindrà els cordons al pit com si que ho tenia en la temporada 1922/1923. 

Imagen

Disseny realitzat per @FernandinhoVCF

Els colors de la segona equipació

Els colors que tindrà la segona equipació del València per a la temporada 2022/2023 seran el negre i el taronja. Esta combinació de colors ha estat absent esta temporada, perquè la segona equipació és roja i la tercera de color blau.

No obstant això, el negre i el taronja sempre ha sigut molt utilitzat pel València CF. De fet, en les últimes temporades, el club de la Capital del Túria ha tingut diferents camisetes amb estes combinacions. Des que Puma es va convertir en la marca del València només ha emprat estos colors en una ocasió. Açò va ser en la temporada 2019/2020. En esta ocasió, Puma tornarà als orígens del València CF i combinarà el to clàssic amb l’elegància del negre.

Imagen

Disseny realitzat per @FernandinhoVCF

El València tornarà a la senyera 

D’altra banda, el València també està pensant en les equipacions secundàries. Per este motiu, segons va informar el periodista Paco Polit, la tercera equipació del València la pròxima temporada serà la senyera. El club valencià tornarà als mítics colors de la bandera de la Comunitat Valenciana, eixa camiseta que tant agrada a l’afició i que podria ser de les més venudes el pròxim any. 

Imagen

Disseny realitzat per @FernandinhoVCF

Cazoo serà el main sponsor del València

El vint-i-huit de febrer, el València va arribar a un acord amb Cazoo per a convertir-se en el main sponsor i en el shirt sponsor del València CF per a la pròxima temporada. D’esta forma, el club de la Capital del Túria tindrà eixa marca en la part frontal de la seua camiseta. El pròxim any, el València s’unirà a equips com l’Aston Villa i a l’Everton, els quals també tenen a Cazoo com a main sponsor.