La millor informació del ValènciaCF en valencià

Este és el projecte de Mark Fenwick per al Nou Mestalla
,

Este és el projecte de Mark Fenwick per al Nou Mestalla

COMPARTIR

El Nou Mestalla continua sent un vertader maldecap per al València Club de Futbol i la classe política de la ciutat. Amb els diners de CVC, tot indicava que es desbloquejaria per complet l’operació, però el projecte que ha presentat el club no s’ajusta a les pretensions de tots els que han de decidir, i per tant, tenim un nou problema a la vista en estes pròximes setmanes.

Golsmedia Comunitat Valenciana ha tingut accés al projecte de Mark Fenwick respecte al Nou Mestalla, i bàsicament té estes característiques:

Aforament

L’ATE obliga que siga de 75.000 espectadors, però este Nou Mestalla té una capacitat de 45.573 ampliable a 66.221 amb la Grada Alta 2 i la Mitjana.

A més a més, així quedaria la Grada Alta 2 mentres no siga útil:

Parking

Finalment el club ha decidit que no construiran el parking que s’havia proposat de 3.500 places. Tan sols tindrà 800 i serà per als treballadors del club. El motiu principal era que d’esta manera es promulgava l’ús del transport públic, però els dies que els partits acaben un diumenge a les 23:00 h el transport públic és pràcticament inexistent.

Oficines i zona VIP

El club sí que compta amb llicència per a construir estos dos edificis, que seran de la següent manera:

VIP

Oficina

Àrea de presidents

La coberta del nou estadi

El club no menciona al seu informe que vaja a ser una granja solar, com havia plantejat en un principi amb l’objectiu de poder finançar-la. És l’element més complex de tot el projecte i el que més diferencia a este Nou Mestalla per a convertir-lo en un dels millors d’Europa. Esta és la idea:

Així, este és en imatges el projecte que Mark Fenwick ha realitzat per a fer a València un dels estadis més imponents d’Europa. El temps dirà si ho és, o directament si es pot construir.