+  PRIMER EQUIP  

Este equip necessita… André Gomes

Per Blanquinegres · 09 Agost, 2015

El VCF va tancar ahir la seua pretemporada 2015/16. Va ser amb una derrota (1-3) davant la Roma. Una derrota a pretemporada no suposa res, no ha de fer cremar la casa, o en com diem els valencians cremar la Falla. Entra dins de la fase de preparació i proves del VCF de cara a la temporada, però que tampoc ha de deixar de evitar fer la crítica. El VCF ha anat involucionat al llarg d’este mes de preparació, deixant derrotes als últims duels disputats.

Nuno pareix tindre, més o menys, clar quin serà el seu bloc ‘Titular’ de cara l’inici de la competició, per ala que resten 10 dies. El bloc defensiu, tot i els tres gols encaixats ahir, pareix estar en fase de recuperar el nivell mostrat la temporada passada. És en la zona de creació on més problemes està passant el VCF. Els davanters estan, i de segur que d’oblidar-se a fer gols, no s’hauran oblidat, però la fluïdesa als metres finals brilla per la seua absència fent del VCF un equip previsible i sense massa perill.

És trist i inevitable però el VCF ara mateix necessita dels futbol que dona els peus d’André Gomes per millorar en l’aspecte més ofensiu. El mig centre portuguès, és la persona indicada per donar eixa punta de bogeria inesperada als 10 companys que l’acompanyen al camp. Ja va demostrar-ho la temporada passada i les seues poques absències van ser determinats per al conjunt blanquinegre.

Afortunadament, Nuno no haurà d’esperar massa temps per acoblar eixa peça dins del terreny de joc. El jugador ja es troba en la fase final de la seua recuperació, i el VCF sabedor del seu temps de baixa va decidir no buscar un recanvi ja que prompte podria comptar amb ell sense perdre’s massa partits. Tant de bo la imatge de pretemporada sense André millore amb la de competició oficial amb el ‘21’ sobre el camp.