+  ACADÈMIA GLOVAL  

Este cap de setmana mana l’Acadèmia

Per Blanquinegres · 20 Juny, 2015

Amb la primera plantilla blanquinegra repartida pel món de vacances; Alcácer a Eivissa, Parejo a Huelva, De Paul amb la família a Argentina… L’Acadèmia GloVal és la que en estes últimes setmanes nodreix al valencianisme de futbol.

Per un costat, este mateix cap de setmana, trobem al Juvenil A de Rubén Baraja, jugant-se a l’Antonio Puchades (19h) una plaça per a la Final de la Copa de SM El Rei davant el Reial Madrid. Recordar que al partit d’anada de les semifinals, el conjunt blanc va eixir vencedor per 4 gols a 1. L’esperança és l’última cosa que es perd i els xics de Baraja ja saben el que es remuntar davant la seua gent per tal de superar l’últim entrebanc existent entre el VCF Juvenil A i la gran Final.

Per l’altra banda, l’aleví del VCF es troba disputant el prestigiós torneig d’estiu, La Lliga Promises a Vila-Real. Ahir amb motius dels primers partits de la fase de grups, el conjunt blanquinegre va abastar els octaus de final, que hui comencen a disputar-se. El primer rival a les 11:30h, davant el RCE Espanyol.

A falta de futbol d’elit, el futbol base mana a València i tot amb un factor comú, València CF.