ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Esta és la resposta del València a les ofertes del RB Salzburg

Per Alejandro Fernandez · 02 Febrer, 2023

El València té en el Juvenil A a Yarek Gasiorowski, pretés per diferents clubs d’Europa. Amb 18 anys, ja ha cridat l’atenció per la seua contundència en el joc. El Red Bull Salzburg ha fet diverses ofertes al València per a fer-se amb els serveis del de Polinyà del Xúquer, però aquestes han sigut rebutjades pel club valencianista.

La primera oferta del club austríac es va efectuar el diumenge passat, aquesta va ser de 3 milions més dos en variables. La segona oferta la van realitzar el dilluns i va ser de 4 milions més un en variables, i l’última oferta la van fer anit i consta de 5 milions i un percentatge, del 15%, que es reservaria el València en una futura venda del jugador. A les tres ofertes, el València ha contestat negativament.

L’equip que ha oferit fins a tres ocasions, el RB Salzburg, és un dels equipe que més dominen l’apartat de “scouting” en el pla internacional, i s’han fixat en el jugador de la cantera del club. Yarek Gasiorowski no sols té darrere a l’equip austríac, també té al Borussia Dortmund i a la Juventus de Torí amb la mirada posada en ell.

Yarek Gasiorowski es suma a Facu González, Cristian Mosquera i Rubén Iranzo, com els defenses prometedors de l’Acadèmia del València CF. Yarek té un bon tracte de la pilota i la controla amb criteri. Domina les accions aèries, controla el posicionament en el camp, és bó en la correcció i en la cobertura.Hola