ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Espies a Mestalla

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2017

El mercat futbolístic al continent europeu comença a bullir lentament, a foc molt baix. Els primers moviments comencen a produir-se arribats este moment tot i que fa menys d’un mes que el mercat hivernal va tancar. Guanyar la batalla per un jugador és qüestió de dies o setmanes per tal convèncer-lo de cara a la propera temporada 2017/2018. Cert és que els ‘espies’ són ja una costant continua al llarg de temporada a qualsevol estadi de futbol europeu, sud-americà… com és Mestalla.

Hui a la nit, Mestalla reunira un bon elenc de jugadors de classe mundial, una enveja al món futbol entre jugadors del València CF i el Reial Madrid. Per això ahir a Deportes con Julio Insa a Canal7 TeleValencia aconseguien en exclusiva caçar al responsable de la Direcció Esportiva del Paris Saint-Germain, Sylvain N’Diaye que hui serà un espectador a Mestalla amb el punt d’atenció molt agut per avaluar als 22 protagonistes que hui disputaran un partit de la Lliga.

Ndiaye

Els objectius poden ser molt entre les altes aspiracions i possibilitats del conjunt de la Capital francesa, però segons s’apunta des de temps per part de la premsa gal·la, Jose Luis Gayà podria ser l’objectiu a seguir de prop a la vesprada-nit de hui. Un lateral esquerre el de Pedreguer que podria ser baixa d’última hora per eixos problemes als isquios que encara arrossega i que el ja va deixar fora davant l’Athletic Club. Els informes però que té el conjunt dirigit per l’ex tècnic del València, Unai Emery són molt positius ja que durant l’etapa de Emery a Mestalla, Gayà era un futur molt prometedor conegut a la Ciutat Esportiva del València CF.

De segur, el que fora jugador del Llevant UD, N’Diaye hui Director Esportiu del PSG estarà atent a altres perles com James, Cristiano o algun altre blanc pel que el Xeic, Nasser Al-Khelaïfi, sospire. A més a més, cal tindre molt present les bones relacions existents entre el màxim accionista del conjunt parisenc i el seu homòleg a Mestalla, el Senyor Peter Lim. Esta no serà l’única presència amb solera a la llotja de Mestalla hui, un membre de la Familia Reial de Qatar presenciara l’encontre entre els de Voro i Zidane a partir de les 18:45h.