ACTUALITAT  

Espanya no renunciarà a que la final del Mundial 2030 es jugue al Bernabeu per incloure València i Vigo com a seus

Per Eva Tortajada · 04 Juliol, 2024

Encara falten detalls sense concretar del Mundial 2030, el qual serà organitzat per Portugal, Espanya i el Marroc. Un dels detalls que falten per finalitzar és el de les seus. Ara per ara, no s’ha oficialitzat el repartiment d’aquestes i tampoc s’ha concretat on es jugara la final del torneig internacional.

Tal com ha informat Isaac Fouto a Tiempo de Juego, allò que la RFEF sí té clar és que no va a renunciar al fet que la final es jugue al Bernabeu a canvi de tindre més seus. La federació va presentar 11 seus i tenen la intenció d’afegir a València i Vigo per arribar a tindre 13 seus, però açò no ocorrerà si suposa renunciar a la final i que aquesta es jugue al Marroc.

A més a més, els dirigents de la FIFA hauran d’aprovar les seus propostes pels tres països. Sembla que presentaran 21 seus, malgrat que la FIFA no volia més de 18. Espanya presentaria 13 seus, Portugal 3 i el Marroc podria presentar fins a 6 seus.

En un primer moment, Espanya va anunciar 15 seus, però prompte va haver de renunciar a Gijón, donat que no es van poder realitzar les reformes d’El Molinón. Múrcia es va quedar també pel camí i Vigo i València podrien patir el mateix destí.