La millor informació del ValènciaCF en valencià

Españeta tindrà un carrer amb el seu nom
,

Españeta tindrà un carrer amb el seu nom

COMPARTIR

-->

El nostre mític “utillero” Bernardo España Edo ‘Españeta’ tindrà un carrer amb el seu nom al costat del nou estadi del València CF. El nou carrer d’Españeta afecta un tram de l’actual carrer de la Safor que va dels números de l’1 al 3 i del 2 al 8 i que confina amb el futur estadi del Mestalla en l’avinguda de les Corts Valencianes.

El València CF realitzarà un acte d’inauguració del carrer Españeta al costat de l’Ajuntament de València per a honrar així a una figura estimada per tot el valencianisme.

Layhoon Chan, presidenta del València CF, considera que “és un gran orgull per al club, per a l’afició i per a València que un personatge tan icònic com Españeta done nom a un dels carrers de la ciutat. No hi ha millor lloc per a honrar la seua memòria que una dels carrers més pròxims al nou estadi, un escenari on d’ací a poc temps esperem gaudir del sentiment que caracteritzava a Españeta”.

La Presidenta del València CF ha destacat que “el futbol genera habitualment ídols dins del terreny de joc. Españeta va ser capaç de transcendir, deixar la seua empremta i guanyar-se el reconeixement d’afició, jugadors, tècnics i empleats per la seua tasca incansable de club i pels seus valors. Sempre serà una referència de valencianisme i compartim aquesta alegria amb la seua família”.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha afirmat que “la nostra ciutat sempre serà millor si no oblida a aqueixes persones bones que, des de la base, s’han guanyat l’afecte de tantes persones i han sigut referents en humanitat. Per això, la iniciativa de donar-li un carrer a Españeta crec que s’ajusta a aquests valors als quals tota la societat ha d’aspirar”.