Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Es presenta el nou VCF, Alcàcer el més ovacionat per l’afició

Per Blanquinegres · 17 Agost, 2014

Primerament va ser el torn dels descartats als quals se’ls busca una eixida, varen ser rebuts entre aplaudiments Helder Postiga, amb el 9; Jonathan Viera, amb el 17; i Jonas, amb el 7.

Després va ser el torn dels canterans Robert Ibañez, amb el 27 i Jaume Domenech, amb el 26. I posteriorment el torn dels fitxatges del passat mercat d’estiu, Vinicius Araújo, amb el 25 i Ruben Vezo, amb el 3. També eixia el recent fitxatge per a la porteria Yoel Rodriguez, amb el 13. El jove que torna a casa Carles Gil, amb el 29 va eixir amb l’afició corejant el seu nom. Després era el torn de Gayà, que va rebre el primer gran aplaudiment de la nit.

Era el torn dels argentins, primer eixia l’últim fitxatge “ché” Lucar Orban, que eixia amb el mític dorsal 6, el defensor va xafar Mestalla per primera vegada. Pablo Piatti, amb l’11 a l’esquena, va ser molt ben acollit pel públic de Mestalla i Rodrigo de Paul, amb el 14 va començar a calfar l’ambient entre l’afició.

Continuant, Antonio Barragán, amb el 19 i Joao Pereira, amb el 12 va ser rebut amb un gran aplaudiment i Shkodran Mustafi, amb el 5 a l’esquena era objecte de l’aplaudiment més gran fins al moment; Eixia Javi Fuego, amb el 15 i Nicolas Otamendi, amb una envejable acollida, el públic corejava el seu cognom, “O-ta-men-di”; també eixia Andrés Guardado, amb el 18, que tornava a retrobar-se amb l’afició de Mestalla.

L’ambient ja començava a calfar-se de bona manera i era el torn d’André Gomes, amb el dorsal 28 que va començar a alçar a més d’un del seient per ovacionar-lo. Continuava Sofiane Feghouli, amb el 8 a l’esquena que va tindre un enorme aplaudiment.

paquito

Era el torn de la pólvora, Paco Alcàcer, amb el 16 a l’esquena, el killer va alçar al complet a la graderia mentre corejava “Paquito Alcacer” i Rodrigo, amb el dorsal 20, el recent fitxatge va ser també corejat “Ro-dri-go Ro-dri-go”.

Els dos últims jugadors eren els més destacats les passades campanyes, primer eixia Diego Alves, amb el l’1 a l’esquena que va alçar a bona part de la graderia i va ser també corejat “Alves Alves”. Per últim, Dani Parejo entrava a escena, amb el seu 21, va ser rebut amb un enorme aplaudiment de la seua afició.

Era el torn del mister, Nuno Espírito Santo, l’entrenador va rebre una calorosa benvinguda a la seua nova casa, i va eixir acompanyat dels seus ajudants de l’equip tècnic. Per últim, va eixir Españeta, acompanyat de l’aplaudiment més fort de la nit seguit de “Españeta – Españeta”. El colofó de l’acte va ser l’himne de la Comunitat Valenciana.

espaneta