ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es prepara una segona demanda a tots els patrons implicats en la venda del club a Peter Lim

Per Marc Santiago · 26 Abril, 2023

La setmana passada es va fer pública la sentència del judici a Amadeo Salvo i a Aurelio Martínez per la suposada venda il·legal del València CF al seu actual màxim accionista, l’empresari singapurés Peter Lim.

La demanda va ser desestimada pel jutge, ja que segons explicaven, no s’han demandat a tots aquells que van intervenir en la venda, sinó que sols es va demandar a Salvo (màxim dirigent del club) i a Martínez (president de la Fundació).

En cap moment s’ha dit que no hi haguera mala praxi en la venda, per tant, cap a la possibilitat que el jutge dictamine a favor dels demandants, però per això haurien de denunciar a la resta de gent involucrada en la venda, és a dir, als 22 patrons que hi van intervenir al complet.

Segons informa ElDesmarque Valencia, l’acusació prepararà una segona demanda contra tots aquests representants de la venda del València CF l’any 2014 a Peter Lim i, per tant, a tornar a intentar portar a judici a tots aquells involucrats en una de les pitjors decisions de la història recent del club