ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es prepara la venda d’un altre club important espanyol

Per Alex Alfaro · 14 Març, 2023

S’esperen canvis importants en l’accionariat de clubs importants d’Espanya. En aquest sentit,el periodista Pedro Morata ha informat en El Partidazo de COPE de l’interés per part de Qatar Sports Investments per a comprar el Màlaga CF. L’empresa de Qatar, fundada l’any 2004, de la qual és amo Nasser Al-Khelaifi hauria començat la negociació per a fer-se amb la propietat de l’equip andalús que travessa un mal moment esportiu.

En aquests moments, el Màlaga es troba en posicions de descens amb 26 punts i es convertiria en el tercer equip de futbol sota el paraigua de QSI, al costat de PSG i Sporting de Braga, del qual té el 22% de les accions. L’empresa de l’amo del PSG també inverteix en altres sectors de l’esports i en 2021 va fundar Premier Padel, circuit creat de manera paral·lela al World Padel Tour.

Però perquè l’empresa de Nasser Al-Khelaifi es fera amb la majoria accionarial de l’equip andalús, primer Al-Thani hauria de recuperar el 51% de les accions del club. Per a això hauria de depositar nou milions d’euros en el jutjat i des d’eixe moment l’equip aladroc podria vendre’s.