ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es filtren els informes que Enríquez Negreira va entregar al Barcelona

Per Alex Alfaro · 15 Març, 2023

Nou capítol en el conegut com a ‘Cas Negreira’ amb la publicació en ‘Libertad Digital’ dels informes que José María Enríquez Negreira, exvicepresident del Comité Tècnic d’Àrbitres (CTA), va elaborar per al F.C. Barcelona i pels quals va cobrar 7,3 milions d’euros per un suposat assessorament al Barça entre 2001 i 2008.

Miguel Ángel Pérez publica en ‘Libertad Digital’ que aquests “documents amb la capçalera del F.C. Barcelona” venen encapçalats com a “informe arbitral confidencial”, són 2 o 3 pàgines i van ser “confiscats durant un registre domiciliari al qual fora històric directiu del club blaugrana, Josep Contreras, mort el mes de desembre passat”.

‘Libertad Digital’ destaca “les faltes d’ortografia que apareixen en l’informe” com a àrees sense accent, sí mateix sense accent, ha canviat sense h, incongruències, discordances, falta de comes, falta de punts i errates.

Un dels informes se centra en Ignacio Iglesias Villanueva, actual àrbitre de VAR, de cara a un partit que havia d’enfrontar al Barcelona amb el Mallorca l’11 de novembre de 2012 i que va acabar guanyant el Barça 4-2.

“No té una gran personalitat ni carisma, però la seua seguretat i la seua prudència li porta a ‘traure’ els partits de manera eficaç”, diu l’informe sobre Iglesias Villanueva,

L’altre informe és de David Pérez Pallas per un partit del Barça B contra el Còrdova