La millor informació del ValènciaCF en valencià

Es filtren els detalls de la segona equipació del València 22/23
,

Es filtren els detalls de la segona equipació del València 22/23

COMPARTIR
Encara estem en la primera part de la temporada 21/22, però les marques de roba esportiva ja treballen en els dissenys de la pròxima temporada. En esta ocasió, Puma ja està treballant en la segona equipació del València per al pròxim any. De fet, s’ha filtrat informació sobre els colors que tindrà esta camiseta.

Els colors de la segona equipació

Segons ha informat la pàgina web Footy Headlines, els colors que tindrà la segona equipació del València per a la temporada 2022/2023 seran el negre i el taronja. Esta combinació de colors ha estat absent esta temporada, perquè la segona equipació és roja i la tercera de color blau.

No obstant això, el negre i el taronja sempre ha sigut molt utilitzat pel València CF. De fet, en les últimes temporades, el club de la Capital del Túria ha tingut diferents camisetes amb estes combinacions.

Des que Puma es va convertir en la marca del València només ha emprat estos colors en una ocasió. Açò va ser en la temporada 2019/2020. En esta ocasió, Puma tornarà als orígens del València CF i combinarà el to clàssic amb l’elegància del negre.