ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es filtra la que serà la segona equipació de la pròxima temporada

Per Blanquinegres · 27 Març, 2024

En febrer es van donar a conéixer alguns detalls, principalment els colors, del segon equipament de la pròxima temporada del València C.F. La informació apareix en el portal Footy Headlines, qui afirmen que la pròxima temporada el València tindrà una segona camiseta en la qual es mesclarà el color negre i el daurat.

Encara és molt prompte per a aquest tipus de filtracions per a la realitat és que la pàgina web que ha publicat les imatges molt poques vegades falla. Al València C.F comença a ser habitual que tots els estius l’afició conega abans la camiseta del seu equip a través de les xarxes socials que en un comunicat del mateix València.

Es tractaria de la primera vegada en la història del club en la qual la segona camiseta del València manté aquests dos colors. De moment és molt prompte i pròximament sabrem més detalls de la samarreta del València.

Després de que es filtrara quins seran els colors de la camiseta, no han tardat en aparèixer a xarxes alguns muntatges sobre com podria ser l’equipament per a la temporada que ve

Camiseta

Hui ja ha aparegut la camiseta en xarxes socials amb etiqueta de preu inclós. Si no hi ha grans modificacions, serà una de les camisetes de la pròxima temporada