+  ACTUALITAT  

Es desbloqueja la renovació de Gayà i es reobrin les negociacions

Per Blanquinegres · 19 Abril, 2015

José Luis Gayà vol renovar amb el València i ha fet un pas al capdavant per a què les negociacions es reprenguen. Després que la negociació es bloquejara i, posteriorment, el president del València assegurara que “Gayà va a renovar amb el València”, el ‘cas Gayà’ escriu un nou capítol en les negociacions per la renovació del canterà valencianista.

El futbolista de Pedreguer desitja que les negociacions finalitzen quan més aviat possible perquè ell té clar que vol continuar en el club de la seua vida els pròxims anys. D’esta manera els seus agents tornaran a negociar pròximament amb el València per tal d’arribar a un acord satisfactori per a totes les parts.

El principal escull és la clàusula, que el València vol fixar en 50 milions d’euros i d’on no és vol moure perquè vol tindre la força negociadora davant qualsevol interés d’un altre club. Per tal d’apropar postures, el VCF haurà de compensar la pujada de clàusula amb una proporcional pujada salarial tal com considera Toldrá Consulting.

Així, les dos parts reobriran les negociacions per tal de complir la voluntat del lateral esquerrà del València on ambdós parts hauran de cedir per tal de què acabe fructificant la renovació de Gayà per 5 temporades.