ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es confirma la reducció d’accions necessàries per accedir a la Junta del València

Per Javi Richart · 16 Octubre, 2023

Notícia important per a la identitat del València CF. A finals de 2022, Kiat Lim, fill de Peter Lim i membre del Consell d’Administració del conjunt blanquinegre, assegurava que el club havia decidit revertir el format original del nombre d’accionistes per accedir a la Junta General d’Accionistes. En canvi, des d’aquell moment no s’havien tornat a tindre notícies.

Ara, el programa de Radio Marca ‘Sin Ataduras’ informa que “fons oficials del club confirmen que es durà a terme la reducció d’accions necessàries per accedir a la Junta“, com s’havia compromés Kiat Lim. Tot i això, no està decidit el mecanisme per efectuar aquest canvi.

Es pot modificar en junta extraordinària o ordinària. A les pròximes setmanes es produirà el consell d’administració trimestral“, informen des de Radio Marca. En l’anunci del club l’any 2022 s’assegurava que la xifra tornaria als estàndards habituals que hi havia fins a les dues últimes edicions. D’aquesta manera, l’accionista tindria un major accés a expressar les seues opinions, fent que el Consell escoltara directament al valencianista.

Kiat Lim assegurava el següent: “Amb respecte a la història i tradicions del Club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació“.