Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Es complica l’opció Keita Baldé

Per Blanquinegres · 26 Agost, 2021

El nom que més il·lusió està causant entre l’afició valencianista, Keita Baldé, té molt complicat a aquestes hores jugar al València CF. Malgrat que l’operació no està descarta, informa Roberto Ferriol en Plaza Deportiva que les postures s’allunyen.

L’entorn del futbolista sempre ha sigut positiu amb la seua arribada al club valencianista, i fins i tot s’ha arribat a dir que el propi jugador era el que transmetia de manera directa que les negociacions estaven prop de tancar-se. No obstant això, en les últimes hores són molts els equips que han entrat en la pugna per emportar-se a l’atacant senegalés, la qual cosa dificulta més el seu fitxatge pel València CF.

El seu salari és el gran problema. El jugador té clar que per a tornar a Espanya ha de baixar-li’l, però l’aparició de diversos equips europeus per a fitxar-lo fa que el preu del jugador puge i que es puga veure temptat a acceptar una altra oferta més interessant que les que tenia fins ara de Turquia.

Això sí, l’operació no està descartada. Des del club transmeten que existeixen possibilitats que la situació canvie, ja que el futbolista vol jugar en La Lliga i, en aquest cas, al València CF. Les pròximes hores seran determinants, però la voluntat del jugador podria ser clau.