Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es cancel·la l’amistós contra el Getafe

Per Alex Alfaro · 01 Juliol, 2021

Tal com vam comptar en Blanquinegres, una de les condicions perquè es produïra el fitxatge de Bordalás pel València era la celebració d’un partit amistós enfront del Getafe com a motiu del seu aniversari estava programat per al 7 d’agost, justament una setmana abans de l’inici de la competició domèstica. No obstant això, Bordalás va posar la condició que si en alguna de les dues primeres jornades el València jugava contra el Getafe, no se celebraria l’amistós.

El destí ha volgut enfrontar a Getafe i a València en la primera jornada de la Lliga. Per tant, queda suspés el partit i el València començarà a buscar un nou rival per a l’última prova de la pretemporada. D’aquesta manera, la primera jornada a Mestalla es viurà un duel amb mil al·licients: l’enfrontament habitual entre Getafe i València, Bordalás allunyat de la banqueta de l’equip “azulón”, el retorn d’un percentatge significatiu dels aficionats en les graderies, i esperem que el debut oficial d’almenys 5 o 6 fitxatges del València.

Aixina queda la pretemporada

A falta de fitxatges, el València torna a l’activitat el pròxim 7 de juliol amb les proves mèdiques habituals. La primera setmana serà a Paterna, per a després marxar-se a l’Hotel Oliva Nova, a petició expressa de Bordalás. En aquesta primera part Bordalás no podrà comptar amb els internacionals.

La segona part de la pretemporada tindrà lloc a Múrcia, pel fet que disputarà el seu quart enfrontament de la pretemporada en el Pinatar Arena.

Aquests són els enfrontaments ja confirmats:

16 de juliol davant el Vila-real CF (18.30 h) a Oliva

21 de Juliol davant el Atromitos FC (19.00 h) a Paterna

24 de juliol davant l’FC Cartagena (19.00 h) a Paterna

28 de juliol davant el Reial Saragossa (18.45 h) en el Pinatar Arena.

30 de juliol davant el Llevant UD (19 h) a Paterna.

A més, falta per confirmar el rival del Trofeu Taronja, que se celebrarà a Mestalla el 4 d’agost.