La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un error que pot costar car
,

Un error que pot costar car

COMPARTIR

728-90

El València CF està demostrant i fent palpable un canvi en l’Acadèmia que cada dia és més evident. Però en les últimes hores ha eixit a la llum un error que pot costar certament car al club de Mestalla. Un dels jugadors més prometedors de la pedrera, José Pascual Alba, més conegut com a ‘Pascu’, pot deixar el València gratis este mateix estiu. Tal com informa Marca, el jove jugador, que ja ha entrenat amb el primer equip diverses vegades esta temporada, acaba contracte amb el club, i ja té damunt de la taula ofertes del Reial Madrid i del FC Barcelona.

El problema és que el València pensava que Pascu acabava contracte en 2019, i encara que la idea del club és que continue en Mestalla molts anys, actualment les prioritats eren altres. Una telefonada dels seus agents va posar en alerta al València, que immediatament, va reunir-se, Pablo Longoria, amb els seus representats. Ara bé, ja no té cap protecció davant les grans ofertes del Madrid i Barça. Ara el jugador de 18 anys, de la generació de Ferran, podrà elegir el seu futur sense cap tipus de problema.

El València per altra banda, nega l’errada i confirma que des de fa mesos, hi han negociacions avançades. Però l’entorn del jugador és totalment contrari. El jugador no està, a més, molt content amb el València, i no només pel problema de la renovació. El migcampista confiava a pujar al València Mestalla al final de la temporada, però no ha sigut així. Pareix, per tant, que hi haurà ‘cas Pascu‘.