ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cerezo critica durament als amos estrangers

Per Alex Alfaro · 24 Març, 2023

El Cadis ha iniciat les seues jornades ‘Parlem de futbol. Llenguatge i Esport’ com a avantsala al Congrés Internacional de la Llengua Espanyola, que se celebra en la capital gaditana del 27 al 30 de març. Un dels plats forts d’aquesta iniciativa va ser la taula redona protagonitzada per Manuel Vizcaíno, president del Cadis; Enrique Cerezo, president de l’Atlètic de Madrid; i Augusto César Lendoiro, expresident del Deportivo de la Corunya.

Qüestionats per la manera d’expressar-se i si troben semblances en altres persones del món del futbol, el president de l’Atleti va deixar clar que “és molt difícil semblar-se a algú. Tot ha canviat molt i més que canviarà”. I va afegir, crec que tot és diferent de com era en els 90. Els menjars de directives eren una tradició tan important o més que el partit. Això es va anar perdent, si bé encara no s’ha perdut del tot. Això és bo i interessant perquè ací és on pots dir el que veritablement sents encara que després no servisca per a res”.

 

Cerezo carrega contra les amos estrangers

“Ara ve un representant d’un senyor que és l’amo que està al Japó, que està a Corea, que està en qualsevol lloc”.

 

Declaracions que apareixen enmig de la situació delicada que viu el València CF i l’afició, que exigeix l’eixida del màxim accionista del club Peter Lim. I va assegurar que al ni tan sols anar al menjar de directives es demostra el poc interès dels amos