ACTUALITAT  EIXIDES  

Eray Cömert, prop de Valladolid

Per Eva Tortajada · 08 Juliol, 2024

Eray Cömert, que va passar l’anterior temporada al Nantes, s’ha absentant del primer entrenament de pretemporada amb el València. El jugador ha rebut ofertes d’equips com Les Palmes, però ara sembla estar més prop d’anar cedit al Valladolid, tal com han informat des de Super Deporte.

Rubén Baraja ha deixat clar que no compta amb el central, donat que busca un perfil de central més contundent. No obstant això, el jugador vol tornar a LaLiga després que el Nantes no volguera efectuar l’opció de compra que figurava al seu contracte.

El Valladolid es va entrometre en les negociacions entre el València i el club canari, en el qual Cömert tenia un gran interés. Malgrat les preferències que tenia el central en el moment, les bones relacions entre el club pucelà i els de Mestalla varen acortar els terminis.

El València busca rebaixar els costos salarials de la plantilla i fer lloc a Rafa Mir i Luis Rioja, els grans objectius de Baraja i de la direcció esportiva de l’equip. El tècnic valencianista ha comptat en dotze jugadors del primer equip durant aquest primer entrenament, i ha convocat a diversos jugadors de l’Acadèmia per completar la seua plantilla.