ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Eray Cömert ja està en Valladolid per a firmar la seua cessió

Per Manel Rumbau · 10 Juliol, 2024

Eray Cömert ja té definit el seu futur. El jugador suís, que ha jugat esta temporada cedit en el Nantes de la Ligue 1, i després d’haver analitzat diferents opciones per a tancar la seua eixida del València, jugarà cedit en el Reial Valladolid la pròxima temporada. 

L’operació, que es tracta d’una cessió simple sense opció de compra, alliberarà un cost de plantilla que quasi arriba a una xifra d’ 1.5 milions d’euros. Baraja, a més d’açò, no comptava amb el central, i tant la direccio esportiva com Cömert eren conscients d’esta situació, per la qual cosa s’ha buscat un nou destí per a ell la pròxima temporada. Però a diferència de Samu Castillejo, a qui el València ha demanat que estenga les seues vacacions, Baraja sí havia permés que Cömert s’incorporara als entrenaments d’esta setmana. 

Per tant, i tal com ha informat ElDesmarque València, Eray Cömert ja es troba en Valladolid per tal de passar la revisió mèdica i, una vegada finalitzada, firmar la seua cessió d’una temporada al conjunt castellà.