ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Eray Cömert ja està a França per a fitxar pel Nantes

Per Joan Marc García · 25 Agost, 2023

Després de l’arribada de Sergi Canós, la direcció esportiva del València es troba concentrada, a més de l’operació Rafa Mir, en l’eixida dels descarts de Baraja. L’objectiu, d’aquesta forma, és aconseguir una solució per a Castillejo, Cömert i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 8 dies que resten de mercat.

En el cas del segon, aquest ha comptat al llarg del mercat amb interessos de clubs alemanys com el Wolfsburgo i no ha vist amb mals ulls en cap moment abandonar el club amb l’objectiu de tindre més minuts. A més, també hi ha hagut diferents clubs de la lliga turca interessats en el central. No obstant això, no han aconseguit aproximar-se al preu de venda que ha fixat el València.

Finalment, el central jugarà a la Ligue 1 de França. Ahir, el València va arribar a un acord amb el FC Nantes de la Ligue 1 per a l’eixida del defensa helvètic. D’aquesta forma, el “24” deixarà Mestalla després d’una temporada i mitja al primer equip. Era un dels descarts de Baraja. A més, cal destacar que l’operació es tracta d’una cessió amb una opció de compra de 3 milions d’euros. Pel moment, es desconeix si l’opció de compra es obligatòria o no.

Cömert ja es troba a França, on ja ha passat reconeixement mèdic amb el Nantes. Per tant, el fixatge podria fer-se oficial en les pròximes hores.