Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Equips de la Premier League i de la Serie A contacten Toni Lato

Per Pablo Marquez · 28 Novembre, 2022

Toni Lato està en el seu últim any de contracte. El lateral s’ha guanyat a Gattuso, però es conscient que la seua continuïtat en València és complicada. Ara mateix, Lato té per davant a José Gayà, un internacional titular en la selecció espanyola i una llegenda del club. A més d’això, el València confia molt en Jesús Vázquez, un projecte de futbolista molt interessant que ha eixit de l’Acadèmia.

El València ha de prendre una decisió definitiva amb Lato. En un any on s’han tancat les renovacions de Gayà, Guillamon i Mamardashvili, el club es planteja si renovar a tots els jugadors que acaben contracte. Ara mateix, el club està en conversacions amb l’entorn de Mouctar Diakhaby per a ampliar el contracte del francés. No obstant això, amb Lato encara no hi ha hagut contactes i veurem si existeixen d’ací al mes de juny.

Molts equips s’interessen en Lato

La situació de Toni Lato no ha passat desapercebuda per a molts equips d’Europa, els quals es podrien plantejar l’opció de fitxar a Lato com a agent lliure una vegada Acabe el seu contracte amb el València CF.

Ara mateix, segons ha informat SER Deportivos València, diversos equips de la Sèrie A i de la Premier League han contactat amb Toni Lato per a veure quines són les intencions del lateral del València i si estaria disposat a abandonar el club de la seua vida.

Per la seua part, el València ha de prendre una decisió. El club està tenint molts equips interessats en Jesús Vázquez. Per tant, haurà d’escollir que fer i si vol continuar amb un o un altre.