+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Interés per Jonas i Postiga d’equips de la lliga espanyola

Per Alex Chardí · 26 Agost, 2014

Els dos jugadors d’atac que han estat descartats pel tècnic Nuno Espirito Santo tracten de trobar equip abans que acabe el plaç del mercat de fitxatges. Per l’altra banda, el VCF espera ofertes per llevar-se de damunt dos jugadors que tenen un sou molt elevat.

En principi el traspàs de Hélder Postiga era qüestió de Mendes, però pareix que no ha aconseguit cap proposta que motive al jugador. Ha rebut ofertes exòtiques i interés de clubs de lligues poc competitives d’Europa. El València ha oferit el jugador a diversos equips, entre ells, al Llevant, però a pesar que agrade la idea, la fitxa de l’internacional portugués és inviable per al conjunt granota.

Pel que fa a Jonas, ha rebutjat ofertes del seu país, de Mèxic, de Xina i de lligues àrabs. La seua intenció és continuar a una lliga competitiva d’Europa i Galatasaray, Hellas Verona i Olympiakos han estat interessats en ell però cap interés ha fructificat. L’ultima “novia” és el Sevilla d’Unai Emery, que es plantejaria la contractació de Jonas, sempre i quan, arribara amb la carta de llibertat.

La necessitat del València per fer neteja i alliberar dos fitxes altes de la plantilla podrien fer plantejar-se a la Direcció Esportiva donar la carta d’alliberar a algun dels jugadors els últims dies de mercat, cosa que de moment no es contempla.