+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez: “Vull tornar amb joc la benvinguda que m’ha oferit Mestalla”

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2015

El jugador argentí, s’ha mostrat, a la seua primera compareixença publica, molt il·lusionat per el projecte que esta formant el conjunt blanquinegre.

 

Donada la baixa de Javi Fuego per al pròxim duel, la figura d’Enzo a l’equip de Nuno davant el Reial Madrid, es fa necessària, sí o sí. Davant esta possibilitat, Enzo ha dit estar preparat per “si debute davant el Reial Madrid. Tot esta en el que necessite el mister. Es decisió seua, si jugue, benvingut siga”.

Respecte el que Enzo pot oferir a partit d’ara dins del camps, Enzo ha dit que “un jugador de futbol hui en dia ha de saber jugar en diferents posicions. Segons mane el tècnic jugaré i tractaré de fer-ho el millor possible”.

EL nom d’Enzo gira al voltant del València des de l’estiu, però ha tingut que ser vora 5 mesos més tard quan hem vist al de Mendoza vestit de blanquinegre, tot i el retràs patit en la seua arribada, Enzo ho tenia clar. “Havia moments que havia d’estar al marge de l’operació, però tenia molt clar que arribaria ací. M’agrada els nous projectes, on es mira cap amunt i el del VCF vol tirar amunt i això és el que va fer-me elegir el VCF”.

El mercat d’hivern s’ha obert hui, dia 2, per tant el trànsfert, és ara mateix, la clau que puga obrir les portes de la titularitat, una clau que a este hores de redacció encara no esta a les mans del VCF.

Enzo pot presumir d’haver marcat al Reial Madrid. Va passar fa dos any a un amistós vestint la camiseta del Benfica, i va fer 2gols. Per a Enzo, debutar marcant, “no seria el més importat ja que el que més em preocupa és que l’equip sume els 3 punts”.

Les primeres impressions sobre el vestidor que s’ha trobat ha sigut molt positiva. “És un grup jove, molt compromès i amb un objectiu molt clar, fer tornar al VCF a les competicions europees. Després, també, continuarem lluitant per la Lliga”.

Tot i que el fitxatge s’ha tancat fa pocs dies, Enzo ha confessat haver estat en comunicació amb ex companys i amics com Piatti sobre tot el que es refereix a la ciutat del Túria. També ha dit que ha estat atent als partits del VCF. “M’agrada vore futbol de qualsevol part del món. L’esperança i l’expectativa era de vindre ací a València, i per tant volia conèixer un poc més als jugadors amb el que ara em toca jugar”.

Enzo ha sigut preguntat per el seu boom com jugador, el de Mendoza ha confessat que no tan sols la seua presència a Europa li ha fet convertir-se en un nom dins el món del futbol. “En Argentina vaig eixir campió de la Lliga i també vaig abastar títols continentals, la Libertadores, vaig participar a un mundial de Clubs, però sí, segurament també el meu nom a sonat més per la meua presencia en Benfica i també arran el Mundial, on vaig arribar a la final.