+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez, respecte el diumenge: “Ho farem el millor possible”

Per Blanquinegres · 20 Gener, 2015

El València ha regressat als entrenaments per preparar el proper partit davant el Sevilla FC. Un partit que encara que, és el primer de la segona volta i encara restaria 18 jornades més, començaria a obrir les primeres diferències per el llocs Champions.

Al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna, ha comparegut el recent aviat, Enzo Pérez. Donada la seua curta vinculació al vestidor blanquinegre, Enzo pensa que la seua adaptació va millorant cada dia però que “els entrenaments m’ajuden”.

Respecte com ha vist el seu aterratge a la Lliga espanyola, Enzo ha assegurat que “és una Lliga molt més competitiva. Ja la coneixia de seguir-la per televisió. No pots relaxar-te”.

Enzo molt prompte d’arribar a València ja ha viscut una eliminació. Una situació que “no li agrada a ningú”.

El diumenge comença la segona volta del campionat lliguer per als valencianistes. 19 partits on confirmar la presència del València CF en la pròxima edició de la Lliga de Campions. Un objectiu que serà dur. La situació a ulls de l’internacional argentí és que “tots els que estem lluitant per la Champions estem fent molts punts. Hem de pensar en partit a partit”.

Com dèiem, la lluita per abastar una plaça per a la pròxima edició de la millor competició per equips del vell continent, comença el diumenge a les 21h, a Mestalla. Per al Enzo, serà un partit important encara que “no serà decisiu perquè encara resta la segona volta sencera”.

A eixies paraules d’Enzo, se li ha preguntat per les efemèrides que existeixen amb el rival, el Sevilla. Un Sevilla amb el que Enzo també guarda un record amarg a la Final de Torí de la Lliga Europa. “Hi ha una rivalitat bonica amb el Sevilla. Ho farem el millor possible”.