+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez podria arribar al València en gener

Per Alex Chardí · 03 Septembre, 2014

Després de vora sis mesos amb la idea de firmar pel València, les últimes setmanes de mercat van canviar tots els plans que tenia Enzo Pérez de jugar al camp de Mestalla.

El seu fitxatge havia estat frustrat per la demanda de Luis Filipe Vieira, president del Benfica, de la totalitat de la clàusula de rescissió del migcampista, mesos després d’haver donat la paraula a Peter Lim i al mateix jugador de què seria traspassat al València CF després de ser comprat per Meriton per 25 milions d’euros.

A pesar de tot, els dos últims dies de mercat el València va tornar a intentar fer vàlid l’acord arribat mesos enrere però el Benfica va tornar a rebutjar l’opció de què deixara l’entitat de les àguiles. Durant esta última conversa, Meriton i Benfica arribaren a un pacte de cavallers per renegociar l’eixida d’Enzo Pérez al València al pròxim mercat de fitxatges al mes de gener, segons A Bola.

Una vegada Peter Lim es convertisca a tots els efectes com a màxim accionista del club després de firmar la transacció d’accions, el magnat ja tindrà de suficient suport per a poder involucrar-se en una operació d’estes quantitats.

Tot apunta que el València acudirà al pròxim mercat de fitxatges a meitat de la temporada de la mà de Peter Lim. Si finalment Meriton torna a la càrrega per Enzo Pérez, l’internacional argentí podria per fi complir el seu desig de vestir la samarreta valencianista.