FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez: “No vull pensar si em quede o me’n vaig al València”

Per Blanquinegres · 11 Agost, 2014

El futur del migcampista argentí encara és incert tant per al seu actual club com per al mateix jugador. Ahir durant la disputa de la Supertaça que el Benfica va guanyar, Enzo va ser escollit MVP.

Per tots és sabut que en el mateix moment en el que Lim abaste el consens amb Bankia, l’internacional argentí viatjarà cap a València per a començar una nova etapa a la Capital del Túria.

De moment, Enzo restarà a la disciplina lisboeta. De fet, ahir va participar, per primera volta a la pretemporada amb la camiseta de les àguiles, a petició del seu tècnic, Jorge Jesús.

A la finalització del partit entre el Benfica i el Rio Ave, Enzo va ser elegit com millor jugador de partit. Entrevistat per els companys de la RTP, l’argentí va ser preguntat per el seu futur mes immediat a lo que el mig centre va contestar que “Ara mateix en el que menys vull pensar és si em quede o me’n vaig”. L’argentí va voler centrar-se en el moment i es va mostrar “Molt content per tornar a guanyar un títol amb el Benfica. Hem començat de la millor manera”.

Estarem atents als moviments durant esta, intensa, setmana que s’espera a València.