+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez juga els seus últims 45 minuts amb Benfica

Per Blanquinegres · 19 Desembre, 2014

L’argentí va jugar els primers 45 minuts del partit entre el Benfica i el SC de Braga referent als octaus de final de la Taça de Portugal.

 

El d’ahir va ser, presumiblement, l’últim partit d’Enzo Pérez amb la camiseta del Benfica. Tot i que a Portugal resta esta pròxima jornada abans de la parada de Nadals, Enzo no podrà ser a la convocatòria de Jorge Jesús per acumulació de grogues.

Als octaus de final de la Taça de Portugal, l’argentí va durar al camp 45 minuts. Després, Enzo no va tornar al verd per “problemes musculars”. Així que, el que podia haver sigut l’acomiadament d’el de Mendoza davant la seua afició va quedar-se en res. A més, el que encara és el seu equip va caure per 1 a 2 tot i el gol de l’ex valencianista, Jonas.

Amb este escenari, tant jugador com Club, ja es troben totalment alliberats. Tal i com avançarem ací a Blanquinegres.com, l’acord esta pràcticament segellat en una xifra propera als 30 milions d’euros. Recordar que Lim tot i tancar l’acord per el mig centre argentí, va continuar a Lisboa per tractar de deixar lligat des de ja la vinculació d’altre company d’Enzo com és, Nico Gaitan per a la propera temporada, al mercat d’estiu.