+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez ja esta a València

Per Blanquinegres · 30 Desembre, 2014

El jugador argentí ja es troba a la Capital del Túria per acabar de formalitzar la seua vinculació amb el València CF.

Prop de les dotze de la mitjanit, Enzo Pérez aterrava, per fi, en l’aeroport de Manises. Desprès de quasi 5 mesos, ara si, Enzo Pérez estava més aprop de ser jugador de l’entitat de Mestalla. I diem aprop, perquè serà esta matí quan amb la pertinent revisió mèdica, el traspàs quede totalment segellat, un pur tràmit dins l‘operació, junt amb la firma del contracte. A les 10h, i baix suplica de Nuno, Enzo participarà a la primera sessió junt a la resta de nous, i no tan nous, companys, com Rodrigo i André.

A la seua arribada a la terminal, el, ja, ex jugador de Benfica es mostrava molt content de poder vore complida la seua petició de vestir de blanquinegre. “Demà serà un dia molt llarg, però estic molt content d’arribar a un equip com és el VCF. Gràcies per la gran rebuda”.

El pròxim divendres dia 2 a les 13 hores tindra lloc l’acte de presentació a l’estadi de Mestalla. S’espera que Mestalla done una calorosa benvinguda a la nova i flamant figura incorporada al recent projecte de Peter Lim al València CF.