+  FITXATGES  

Enzo Pérez i el seu agent ja negocien amb el Benfica el fitxatge pel VCF

Per Alex Chardí · 29 Desembre, 2014

Pocs minuts després de les 9 del matí, i un dia després del que se li esperava, Enzo Pérez ha aterrat a Lisboa. Però, la realitat és que no venia a soles, a més d’arribar junt amb els seus companys Nico Gaitán, Lisandro López i Franco Jara, venia acompanyat de Juan Pablo Rossi, representant del futbolista, tal com informa el diari Record.

La idea no és altra que la de tancar d’una vegada el traspàs de l’internacional argentí al València. El contracte del jugador està perfilat amb l’entitat de Mestalla per 4 temporades i mitja i un sou d’uns 2’5 milions d’euros nets per campanya.

L’últim obstacle és perfilar la rescissió amb el Benfica i per este motiu l’agent d’Enzo Pérez està present a Lisboa. Plasmar l’acord en un contracte i signar-lo és el que separa al migcampista de fitxar pel València, que tot apunta a què serà blanquinegre en les pròximes hores.

Enzo Pérez és una petició expressa de Nuno i Lim desitja fitxar-lo per tal de reforçar el club. D’esta manera a principis del mes de desembre es va arribar a un principi acord entre les parts pel traspàs d’Enzo en 25 milions d’euros fixes i 5 més en conceptes variables.

enzo-agent