+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez estarà el dia 29 entrenant amb el València

Per Alex Chardí · 22 Desembre, 2014

Això és el que vol el València, el que ha demanat Nuno, la intenció de Peter Lim i la idea que té el mateix jugador; estar treballant amb el València des del primer dia després de les vacances nadalenques. El dilluns dia 29 serà el dia d’Enzo Pérez, ja que serà quan passe la revisió mèdica i siga a tots els efectes jugador del València CF. De totes maneres, s’espera que el jugador arribe alguns dies abans per resoldre alguns assumptes personals i, per suposat, a la recerca de casa. Vindria directament des de Mendoza, on ja està amb la família per passar el Nadal.

A hores d’ara encara queda pendent signar l’acord al qual Meriton, València i Benfica han arribat. Fa 12 dies Blanquinegres.com va informar que l’acord entre les parts era pràcticament total. A hores d’ara els últims detalls estan perfilats i Enzo Pérez firmaria per 4 temporades i mitja a raó de 2’5 milions d’euros nets per temporada. El Benfica per la seua part rebria 25 milions d’euros fixes i fins a 5 més en conceptes variables.

Des del València es treballa perquè es puga signar esta setmana sempre tenint molt en compte el Fair Play financer. El València necessita l’eixida de jugadors com Joao Pereira i Zuculini que no compten per al tècnic. El club treballa en este sentit per tal d’alliberar salaris, encara que pel que fa a l’amortització, cap la possibilitat que Enzo vinga cedit amb opció de compra obligatòria a final de la campanya.