+  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez es destapa

Per Blanquinegres · 03 Març, 2015

L’argentí va brillar al verd de Mestalla diumenge passat davant la Reial Societat.

 

La victòria davant la Reial Societat per 2 gols a 0 va deixar coses positives, a banda dels 3 punts. El regrés de les dos bandes per excel·lència, Piatti golejador, Feghouli assistent de luxe, va ser el més va brillar a la vista de l’aficionat de Mestalla. Però també va sobreeixir un nom que s’esperava des de les últimes setmanes, Enzo Pérez.

En açò del futbol, no tot és fer el gol que done els 3 punts, l’últim passe, el regat més elèctric, el treball que el ‘15’ del València CF va quallar als 90 minuts de joc va agradar a l’assistent a la graderia de Mestalla diumenge a mig dia, ansiós per poder vore el més prompte possible el rendiment reial de l’última cara arribada al mercat d’hivern, Enzo Pérez. El treball de desgast, obscur va tindre la seua recompensa.

El de Mendoza, regressava després de tindre que complir cicle de targetes, perdent-se la cita de Còrdova, i Nuno tirava mà d’ell per tal de suplir l’absència d’André Gomes. L’argentí formant part del trivot junt a Javi Fuego i Dani Parejo, va donar ales al mig del camp recent arribat.

Cert és que al partit del seu debut davant el Reial Madrid, l’actuació de tot el grup blanquinegre va acompanyar a la bona imatge d’Enzo, però des d’aquell moment el ’15’ no va a tornar a brillar tot i de disposar de minuts.

Finalment, va ser el passat diumenge quan sense la pressió de ser l’home ‘stopper’ Enzo va llevar-se un gran pes de damunt. Per fi, Enzo aprofitava el dia assolellat per demostrar a tots els assistents la qualitat que atresora per poder comandar i equilibrar la zona medul·lar blanquinegra. D’esta forma pot començar a dir-se que Enzo va tancant la seua fase d’adaptació des de que aterrarà a la Capital del Túria el 29 de desembre.