+  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez es consolida poc a poc

Per Blanquinegres · 12 Març, 2015

Després de alguna cosa més de 2 mesos, el fitxatge estrela a l’hivern, Enzo Pérez, comença a destapar-se dins del joc del VCF.

Tot i que la seua aclimatació al futbol espanyol i al VCF encara no esta completada al 100%, Enzo Pérez comença a diferenciar-se com una peça clau als plans del tècnic blanquinegre, Nuno Espírito Santo.

Després del seu aterratge exprés a la Capital del Túria, el de Mendoza va posar-se a les ordres del de Santo Tomé, amb només 2 entrenaments junt a la resta del grup. Va ser al partit inaugural de l’any, davant el Reial Madrid, el 4 de gener (2-1). Amb el partit del seu debut, el ‘15’ valencianista ha abastat 6 victòries, 2 empats i només una derrota, sempre referint-nos a la Lliga.

Estos nombres reflecteixen el bon moment en el que Enzo va aparèixer a sumar en el València CF 2014-15. Com dèiem, la seua aportació encara no és la que, de segur, el jugador desitjaria, això si, a l’últim partit dels blanquinegres al coliseu de l’Avinguda de Suècia, VCF-Reial Societat, Enzo va començar a demostrar la seua essència, plasmat en futbol, demostrant la capacitat de sacrifici i de saber portar el pes a la medul·lar del camp.

Esta propera jornada, i amb la més que probable absència de Javi Fuego, Enzo sumarà la seua 10 titularitat formant amb total seguretat junt a la dupla, Dani Parejo i André Gomes. Una dada que mostra la confiança de Nuno amb l’ex de Benfica.