+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez: “A Nuno ja vaig dir-li que estava per ajudar en el que fora”

Per Blanquinegres · 31 Juliol, 2015

L’argentí, Enzo Pérez, va passar per els micròfons d’VCF Ràdio. Enzo sap que enguany necessita i té que donar el pas endavant que tots esperen d’ell, sobretot per la preparació que esta volta sí està realitzant amb la resta del grup.

 

Estic bé, estem davant la part final de la pretemporada i content per el treball que hem fet en este mes de pretemporada.

Este moment de temporada està per açò, per treballar, per estar bé físicament. Ara ja estem en la part final i després ja queden només uns dies per a la primera competició que tenim per davant. Sabem que ara esta part és difícil per l’exigència de les dobles sessions de treball.

Pensem que esta serà l’ultima part de carrega dura perquè la competició esta molt prop. El treball d’estes setmanes estan sent positives i que ens serveix de cara al futur.

Sabem que la Champions és l’objectiu de la temporada passada. Hem fet el 50% del treball, falta l’altre 50%. Sabem que ens pot tocar un rival difícil i, ja te dic, estem ara amb l’expectació de saber quin rival pot tocar-nos.

Jo he viscut la Lliga de Campions i és molt bonica per l’ambient, per el que significa per als Clubs. Sabem que es molt important per al València i ens juguem molt. Tractem ara de passar estes setmanes i ja cada volta tots ens enfocarem més en el partit.

Buscar rival durs d’Europa és bo per a mentalitzar-se de cara al futur. El rival que ens toque serà difícil perquè per alguna cosa estant jugant ahí. Serà un partit de molt de risc, en una jugada aïllada pot definir-se l’eliminatòria.

El Porto és un equip que li agrada tindre la possessió de pilota, s’ha reforçat molt bé i té una base de treball d’anys que és molt important. Conec prou el joc del Porto, tot i que ja és d’una etapa passada.

Les expectatives son altes amb la possibilitat de la Champions. Per a mi i per al Club és molt important.

La joventut contagia a la resta del grup aportant el que saben i després, els de més experiència tractem d’acomodar-los i que fer-los vores que ací al VCF es funciona amb objectius grupal i no individuals.

A Danilo ja el coneixia de la meua etapa a Portugal. Es un orgull que un company com ell diga coses positives de mi. Tracte de ser sempre igual tant a la meua vida com futbolista com personal, tot i que sempre ú no té un bon dia.

Esta es una temporada important per a mi, com totes però enguany he tingut la possibilitat de descansar més amb la meua família, amics i coneguts, una cosa que no podia fer des de fa 1 any i mig.

Va ser difícil caure en la lesió i després tornar a entrar dins del grup, sabia que el grup estava molt fort i que les coses funcionaven. Va torcar-me recolzar des de fora al grup. A partir d’ara, a tots ens toca començar de 0 i fer la pretemporada des de principi ajuda molt.

Jo sempre pense en el grup. Vaig vore que el tècnic anava donant-me instruccions per actuar a la defensa. Al grup i al tècnic ja vaig dir-li que estava per ajudar en el que fora.

S’ha dit moltes coses sobre el tema Otamendi. Crec que dubtar del professionalisme de Nico és que no coneix a Nico. Tots volem que es quede i te puc dir que ell esta ací a VCF per donar-ho tot, com sempre.

La mateixa il·lusió de l’afició la tenim nosaltres. El missatge es que continuen recolzant-nos que la temporada és llarga i segurament amb moments difícils i que els necessitarem perquè els nostres èxits seran també d’ells.