+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez es planta

Per Blanquinegres · 25 Agost, 2014

Segons apunta A Bola, just quan el Benfica partia cap al estadi per tal de disputar la segona jornada de la Lliga Zon Sagres, l’argentí hauria impedit formar part de la convocatòria definitiva.

Finalment, Enzo Pérez ha evitat formar part de la convocatòria definitiva de 18 jugadors, per al partit corresponent a la 2a jornada que disputava el Benfica davant el Boavista, per tal de no arriscar el seu traspàs al València CF.

Les raons oficials que donen resposta a este plantó del migcampista argentí, son perquè encara no esta recuperat de la fatiga muscular que ja el va apartar del partit de la setmana passada. Cal dir que durant els dies previs a este partit el jugador s’ha entrenat a ple rendiment amb la resta dels, encara, companys portuguesos.

Tant jugador com comprador (Lim) han passat a l’acció. Peter Lim hauria oferit un ultimàtum de 48 hores al mandatari de les àguiles per tal d’acceptar la seua proposta, i el jugador ja no mostra la indiferència i fa pressió eludint formar part de la convocatòria, demostrant les ganes que te per vestir-se amb la camiseta blanquinegra.